[NO] [DK] [SE] [UK] [US] [DE]
 Handlekurv [0]

Aluminiumsplate

Bilde på aluminium gir et moderne og eksklusivt uttrykk der bildet viser godt igjen. ChromaLuxe skiller seg ut med å gi bildet en unik fargemetning, dybdefølelse og bildekvalitet sammenlignet med tradisjonelle aluminiumsbilder. Dette viser spesielt godt igjen på plater med glossy overflate hvor bildet blir ekstra «levende». ChromaLuxe er highend FineArt på aluminium og vil imponere på stueveggen hjemme hos deg eller på kontoret. Aluminiumsplatene er tynne, lette og overflaten tåler ekstremt mye i tillegg til at fargene bevares over tid.

Overflater

Velg mellom tre forskjellige overflater, alt etter hvilket uttrykk du ønsker
chromaluxe aluminiumsplate glossy overflate chromalux

Glossy

Høyglanset overflate som gir bildet ekstra glød og dybde. Denne passer til de aller fleste bilder.
chromaluxe aluminiumsplate matt overflate chromalux

Matt

Fin matt overflate uten gjenskinn. Passer godt dersom bildet ikke skal dominere alt for mye og spesielt om en ønsker et litt mykere uttrykk.
chromaluxe aluminiumsplate klar overflate chromalux

Kar aluminium

Denne har gjennomsiktig belegg slik at metallet skinner gjennom og fungerer veldig godt med enkelte bilder. Spesielt bilder med høy kontrast og sort/hvit-fotografier.

Veggfeste

Få bildet ferdig levert med veggfeste som gjør at bildet stikker litt ut fra veggen og får en "svevende" effekt. Veggfestet består av en aluminiumsramme som monteres på baksiden av bildet, som også hjelper til å stive av bildet. Her følger det med stålvaier og skruefester.
chromaluxe aluminiumsplate veggfeste chromalux

Levering

Vanlig leveringstid er ca 5 virkedager og evt postgang på 1-5 dager dersom det skal sendes til deg.