[NO] [DK] [SE] [UK] [US] [DE]
 Handlekurv [0]

Om meg

Hei, og velkommen til min side!

Jeg kjøpte mitt første kamera for konfirmasjonspengene, og har hatt foto som lidenskap i det som etter hvert har blitt en del år. Når jeg er ute med kamera forsvinner jeg gjerne inn i min egen verden. Jeg ser ting rundt meg på en annen måte. Noe som andre kanskje ikke ville tenkt på som et fotomotiv kan bli spennende når man finner de gode vinklene, komposisjonen, lyset og fargene. Jeg liker også å ta bilder av folk på gaten eller i miljøer. Foto som i seg selv forteller en historie, eller gir assosiasjoner.

Jeg gjør foto-oppdrag for mange kunder, har egne utstillinger av kunstfoto, har gitt ut fotobøker, og har hatt utsmykningsoppdrag for både offentlige og private virksomheter.

Mange av bildene på disse sidene er såkalt "non-figurative". Det vil si at bildene ikke nødvendigvis skal forestille noe konkret, men kan forhåpentligvis fungere som utsmykning og inspirasjon i ditt hjem, eller på kontoret.

På denne siden kan du kjøpe høykvalitets fototrykk på kunstpapir eller aluminiumsplate. Bildene kan på forespørsel også trykkes på glass og tre.

Foto tatt for kunder er i liten grad representert på disse sidene. Men har du bruk for fotograf - enten til spesielle anledninger, prosjekt eller reportasjer, så ta kontakt.

Jeg er også registrert dronepilot og kan gjøre foto og filmopptak med drone.

(Se kontaktinfo nederst på siden.)

Hvis du er freelance skribent, så bør du lese her

Foto Bilder Fotokunst Kunstfoto Veggbilder Index
Abonner på nyhetsmail